Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снощи на ул.6-ти септември до мен имаше паркирана черна 155-ца с шплентове на предния капак. Номера и беше 0133.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
    Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
    Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
    Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
      Снощи на ул.6-ти септември до мен имаше паркирана черна 155-ца с шплентове на предния капак. Номера и беше 0133.
      Зелена колега Джантите са черни. Но не съм я къпал скоро горката, така че нормално да се объркаш

Вчера сутринта Legend 155 ако не се лъжа пресичаше графа, аз минах пред него с колелото Имам стикер със www.clubalfaromeo.com на вилката някой ако види да свирка
      Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V '94

Comment

• Първоначално публикувано от BiTurbo Покажи съобщение
        Зелена колега Джантите са черни. Но не съм я къпал скоро горката, така че нормално да се объркаш
        Моя грешка! Не съм видял хубаво в тъмното. Иначе джантите видях, че са черни.
        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
        Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
        Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
        Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Днес около 17.30 на Цариградско точно преди Орлов Мост ме изпревари сребристо ГТВ, а почти веднага след него лилавочерна 147 с ленти "клуб алфа ромео" на номерата; На жълтите павета имаше паркирано едно тъмно синьо ГТВ в района около коня.

Comment

• Колегата petar4o4 видян вчера в жк "Дъбника" до тролейбусната спирка на 40 блок, някъде към 18:00 часа.
            VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
            Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Снощи на окръжна блоница на пазара към 7:30 вечерта ми свирна един колега и аз му махнах да казва кои беше

Comment

• Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
                Снощи на окръжна блоница на пазара към 7:30 вечерта ми свирна един колега и аз му махнах да казва кои беше
                Аз бях. Даже преди няколко седмици те бях снимал с охрана.
                Click image for larger version

Name:	147.jpg
Views:	1
Size:	91.5 Килобайта
ID:	2307541

Живея в 28-ми блок. Ще се радвам да изпием по бира някоя вечер.
                Subaru Legacy 3.0R
                Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от vladev Покажи съобщение
                  Аз бях. Даже преди няколко седмици те бях снимал с охрана.
                  [ATTACH]79762[/ATTACH]

Живея в 28-ми блок. Ще се радвам да изпием по бира някоя вечер.
                  хехе ок само спри някои път като минаваш

Comment

• Една правеща впечатление червена 156-ца се паркира, малко кофти на завоя поради липса на места на Феликс Каниц до ВМА преди 10мин. Колегата май се почуди доста преди да я остави там,но ...като нямаш избор. Между другото колата изглежда супер,макар че от малко далеч я видях, че ми беше неудобно да хода да я разглеждам , а и доста се зазяпах
                    http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                    159 1.9JTDm
                    156 1.8TS ...exxxx
                    145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Днес сутринта 159 сребристо комби на ВМА и червено ГТ с ГТА джанти на Дойран?

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                        Днес сутринта 159 сребристо комби на ВМА и червено ГТ с ГТА джанти на Дойран?
                        Това със 159 сиво комби,може да съм бил аз,всяка сутрин минавам оттам
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Това със 159 сиво комби,може да съм бил аз,всяка сутрин минавам оттам
                          Имаше някой до драйвъра..драйвъра пък..около 30-35 късо постриган

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                            Имаше някой до драйвъра..драйвъра пък..около 30-35 късо постриган
                            Ами жена ми е всяка сутрин до мен,пък аз съм на 29 късо подстриган виж в подписа джантите ми,мойта е единствената в Сф с такива
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Ами жена ми е всяка сутрин до мен,пък аз съм на 29 късо подстриган виж в подписа джантите ми,мойта е единствената в Сф с такива
                              Е ти да си бил..движеше се джанти не можах да видя, има една такава близо до родителите ми На Ворино

Comment

• Пак въпросната 155-ца със стикер alf по средата на челното стъкло. В дружба.

... през 2-3 коли маслено зелена 156, а до нея черна 147... гот
                                Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Working...
                                X